Overtuigd? Boek snel jouw moment voor een profielfoto!


Op de volgende dagen hebben we een LinkedIn Profielfotodag gepland staan in

UTRECHT aan de Jagerskade 17 C in Studio M² – gebouw LABOR


2020
Vanwege het coronavirus vervallen de profielfotodagen in ieder geval tot en met april. Gezien de bijzondere omstandigheden en de onduidelijkheid over wanneer we weer profielfoto’s mogen maken hanteren wij op dit moment een zeer flexibele voorwaarden. Bij annuleren zeggen wij, liever niet! Bij verzetten bieden we iedereen naar eigen inzicht daar de vrijheid in en zoeken we samen naar een geschikt moment!

Had je al een profielfotomoment geboekt voor in de ‘corona-maanden’ dan ben je de eerste die een nieuw moment mag uitkiezen zodra het weer kan!

Wil je graag een profielfotomoment boeken? Doe dat gerust, mochten we moeten verzetten dan gaan wij daar dus flexibel mee om.

Vrijdag 20 maart – UTRECHT (met en zonder visagie) – GEANNULEERD –
Woensdag 1 april – UTRECHT (met en zonder visagie) – GEANNULEERD –
Woensdag 15 april – UTRECHT (met en zonder visagie) – GEANNULEERD –
Vrijdag 24 april – UTRECHT (met en zonder visagie) – GEANNULEERD –
Woensdag 6 mei – UTRECHT (met en zonder visagie)
Vrijdag 15 mei – UTRECHT (met en zonder visagie)
Woensdag 27 mei – UTRECHT (met en zonder visagie)


AANMELDEN voor profielfotodag

Kies het fotomoment dat goed in jouw agenda past. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de profielfotograaf, deze kan je hier bekijken.

Alle genoemde bedragen op deze website zijn exclusief BTW, in de afspraken module zijn de bedragen inclusief BTW.

Na betaling met iDeal ontvang je een mail ter bevestiging en de factuur, zonder betaling en ontvangst van de bevestigingsmail is de reservering niet definitief. Ben je niet in de mogelijkheid via iDeal te betalen? Kies dan voor later betalen, je ontvangt een factuur van ons. Problemen met aanmelden, mail Mariske op Mariske[@]linkedinprofielfotograaf.nl


 

Summary

Event
De Linkedin Profielfotodag

Location

Gebouw LABOR,
Jagerskade 17 B,Utrecht,-3552 TL
Starting on
15 april 2020
Description
De LinkedIn Profielfotograaf organiseert regelmatig een profielfotodag. Ben je op zoek naar mooie profielfoto om te gebruiken op LinkedIn en andere sociale media, op je C.V. of je website? Meld je dan nu aan. Wij portretteren je op professionele wijze, zodat jouw foto laat zien wie je echt bent!
Offer Price