Read More

De hele afdeling ‘in the picture’

In september waren we voor de 2e keer bij Exact Online in Delft op bezoek. Een hele dag profielfoto’s maken van enthousiaste ‘Exacters’. Dit zijn voor een profielfotograaf natuurlijk schitterende dagen. In 1 dag zomaar 60 man van een professionele profielfoto voor op LinkedIn voorzien. Dat maakt mijn missie, mijn doel weer een stuk dichterbij: “zoveel mogelijk mensen (minimaal 1000 per jaar) op LinkedIn voorzien van een professionele profielfoto met een enthousiaste lach”.

Exact Online heeft alle medewerkers van de afdeling zich laten aanmelden via de aanmeldtool van de LinkedIn profielfotograaf. Op deze manier hebben we iedere minuut op de dag uitstekend besteed. De deelnemers kunnen op deze manier zelf de meest geschikte tijd uitkiezen en wij weten zo wie wanneer komt. Het resultaat, een vlekkeloos verlopen dag en stralende foto’s!

Filmpje sfeer impressie

Benieuwd wat de LinkedIn Profielfotograaf voor jouw afdeling of bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Mariske Krijgsman

Mariske Krijgsman is de fotograaf achter De LinkedIn profielfotograaf. Het is haar missie geworden om alle vakantiekiekjes, trouwfoto’s, boswachterfoto’s en wegkijkers op LinkedIn te vervangen met een professionele profielfoto. Iedereen moet een stralende, enthousiaste en professionele profielfoto hebben. Een stralende eerste indruk kan je namelijk maar 1 keer achterlaten.

Deze blog is vrij te kopiëren en te plaatsen onder vermelding van de bron: Mariske Krijgsman, www.linkedinprofielfotograaf.nl

Als fotograaf is zij ook actief in de reclame- en bedrijfsfotografie voor haar bedrijf PicTwist, www.pictwist.nl