Portret – het hoe, wat, waar en waarom!

In de wereld van de portret fotografie kennen we verschillende mogelijkheden. Dat een professionele foto essentieel is voor je profilering weet je. Je bent werkzoekende, carrière tijger, directeur of ondernemer. Daarnaast zie je het belang van een goed portret in. Voornamelijk omdat het een groot onderdeel is van je publieke identiteit. Tevens weet je dat je een professionele foto wilt. Maar hoe kies je dan het soort portret. Wil je een zakelijke foto op locatie laten maken of liever in de studio. Wil je een profielfoto speciaal voor LinkedIn of wil je een complete fotoshoot op maat. De keuzes op internet zijn overweldigend, hoe kies je wat bij jou past?

Voorkom dat je de boot mist

Als je nu niet in actie komt weet je dat je niet die nieuwe droombaan zal vinden. Anderzijds weet je dat je niet gezien wordt als de ondernemer die je bent. Of je bedrijf straalt niet de publieke identiteit uit die het verdient. Je weet dat er veel meer in zit dan dat je er nu uit haalt.

De portretfoto, welke van de 3 variaties past bij jou?

1. Als ondernemer of directeur heb je een flink team van medewerkers. Deze medewerkers zijn onderdeel van je publieke identiteit. Als het visitekaartje van je organisatie wil je dat ze een verbluffende eerste indruk voor je achterlaten. Dit doe je met profielfoto’s!

2. Daarentegen kan het ook zijn dat je een kleine ondernemer bent. Er zit al heel wat tijd in je LinkedIn profiel. Het profiel is een uitstekende weergave van wie je bent en waar je voor staat. Tip top in orde en toch smoelt deze nog niet zo goed. En dat is wel heel letterlijk genomen. Een professionele profielfoto ontbreekt nog aan het beeld!

3. Ben je in loondienst, of sta je ineens op straat, na 20 jaar voor dezelfde werkgever heeft men besloten dat ze jou niet meer nodig hebben. Dit is een pijnlijke situatie, frustrerend en niet fijn. Gelukkig zie jij dit als een kans, want met een stralende profielfoto en jouw professionele CV heb je vast en zeker zo een nieuwe droom job!

 

Hoe nu verder?

Exact profielfoto portretfoto linkedin profielfotograaf

FOTOSHOOT

1. De fotoshoot op kantoor. Je bent dus ondernemer of directeur en je wilt van al je medewerkers een portretfoto laten maken. Met onze mobiele fotostudio komen we het hele bedrijf fotograferen. van tientallen tot honderden medewerkers. Benieuwd hoe wij dit aanvliegen? Voor meer informatie kan je kijken bij: FOTOSHOOT

zakelijk protret LinkedIn Profielfotograaf

PORTRETFOTO

2. Voor kleine ondernemers kan een enkele profielfoto voldoende zijn. Toch is in sommige gevallen iets meer dan alleen die ‘head-shot’ gewenst. Hiermee kan je bijvoorbeeld je website meer aankleden. Het wordt dan in de richting van portretfotografie. Voor meer informatie kan je kijken bij: PORTRETFOTO

portret profielfoto LinkedIn Profielfotograaf

PROFIELFOTO

3. Ben je in loondienst of werkzoekende? Dus je wilt een paar profielfoto’s van jezelf, meld je dan aan voor een profielfotodag! Uiteraard ben je ook welkom als je al een fijne baan hebt en gewoon een mooie foto van jezelf wilt. Voor meer informatie kan je kijken bij: PROFIELFOTO

 

Ben je er nog niet helemaal over uit welke vorm van portretfotografie bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact op met de LinkedIn Profielfotograaf, Mariske Krijgsman.

contact