Wat is een fotoshoot?

Als we het heel kort door de bocht bekijken is een fotoshoot een activiteit waarbij alles draait om het maken van de perfecte foto’s. Dit kan zijn voor bedrijfsfotografie. Dit kan zijn voor productfotografie. Ook kan dit zijn voor portretfotografie. Over deze laatste wil ik graag wat meer vertellen.

 

Portret Fotoshoot bij het bedrijf

Als je de eigenaar van een groter bedrijf bent. Of de communicatie adviseur, of HR adviseur. En je hebt de wens om alle medewerkers op professionele wijze te laten portretteren. Je wilt de publieke identiteit van je bedrijf kracht bij zetten door alle medewerkers een professioneel visitekaartje aan te bieden. Dan wil je dit natuurlijk makkelijk en soepel laten verlopen. Ideaal gezien heb jij er geen werk aan, kost het de medewerkers een minimale hoeveelheid tijd. En tot slot, iedereen heeft de juiste uitstraling is toch nog echt zichzelf.

 

Profielfotoshoot met onze mobiele fotostudio

Om dit allemaal zo makkelijk mogelijk te regelen kan je de LinkedIn Profielfotograaf inschakelen. Gezamenlijk kiezen we de data, vervolgens zorgen wij voor een aanmeldtool. Iedere medewerker kan zelf een dag en tijd uitkiezen. Ze ontvangen een bevestiging en herinnering met verschillende tips voor een goede voorbereiding. Op de profielfotodagen zelf bouwen wij onze studio bij jullie op kantoor op. Ik zeg wij, omdat de visagist zoveel waarde en kwaliteit aan de foto’s toevoegt dat bijna iedereen kiest voor haar aanwezigheid. Wij zetten iedereen stralend op de profielfoto en achteraf krijgt iedere medewerker zijn of haar bewerkte profielfoto’s.

 

Meer informatie en prijzen!