Profielfoto voor 1 persoon

Dat kan bij ons. Wil je een profielfoto voor 1 persoon, jezelf of een medewerker? Dan ben je van harte welkom op 1 van onze profielfotodagen. Ben je dus op zoek naar mooie profielfoto om te gebruiken op LinkedIn, Facebook, Twitter en andere sociale media? Voor op je C.V. of je website? Dan ben je bij de LinkedIn Profielfotograaf aan het juiste adres! Wij portretteren je op professionele wijze! Zodat jouw profielfoto laat zien wie je echt bent!

 

aanmelden profielfotodag

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We organiseren 2x per maand een Profielfotodag in onze Utrechtse Studio. Zo ziet een afspraak eruit:
  • 5  minuten – Bespreken gewenste uitstraling & kledingadvies
  • 15 minuten – Natuurlijke visagie en bijwerken haar
  • 10 minuten – Fotografie & verkleedmoment
  • 10 minuten – Fotografie 2e ronde

Als achtergrond kun je kiezen uit verschillende zakelijke en wat speelsere schermen. Tussentijds bekijk je samen met de fotograaf het voorlopige resultaat achterop de camera. Zo wordt de foto bijgestuurd en geperfectioneerd. Gemiddeld is 95% van onze geportretteerden echt blij met het resultaat!

Binnen 2 weken na de shoot ontvang je per mail een link naar 20 foto’s. Hieruit kies je er twee. Deze foto’s worden nabewerkt. In de standaard nabewerking wordt de foto gecorrigeerd op kleur, contrast, helderheid en uitsnede. Je kunt ook kiezen voor de geretoucheerde bewerking. Hierbij worden ook oneffenheden, rimpels, wallen en verkleurde tanden subtieler gemaakt. Je ontvangt deze twee foto’s per mail in 2 formaten: hoge resolutie en social media formaat. Uiteraard kun je meer foto’s bestellen.

 

prijzen

 

Aanmelden voor een professionele profielfoto met visagie kan je gemakkelijk en snel via onze aanmeldtool doen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

aanmelden profielfotodag