Dit is wat klanten over ons zeggen:

 

Een pittige klus! Die zeer succesvol geklaard is door haar goede voorbereiding en expertise als fotografe.

Eliza Krul – Exact

Dankzij Mariske hebben we in 1 dag zo’n 60 Exact collega’s van een professionele profielfoto kunnen voorzien. Een pittige klus! Die is zeer succesvol geklaard door haar goede voorbereiding en expertise als fotografe. Ze is flexibel, sterk in haar communicatie en leuk om mee samen te werken. Ik zal haar zeker nog een keer inhuren. Ik ben dan ook heel content met mijn huidige profielfoto!

 

De reacties die ik zowel privé als zakelijk op mijn foto’s kreeg gaven mij veel zelfvertrouwen.

Salina van Gelder

Ik beveel Mariske van harte aan. Ik wilde een professionele foto voor Linkedin maar ik kreeg daarbij een ontzettend leuk uur waar de aandacht volledig voor mij was. De combinatie met de visagiste maakte het helemaal af. De reacties die ik zowel privé als zakelijk op mijn foto’s kreeg gaven mij veel zelfvertrouwen. Ik wilde nooit op de foto, maar dat is door Mariske weg genomen.

 

Uit mijn netwerk krijg ik ook veel complimenten voor de foto.

Christa Stigter

Mariske heeft van mij een prachtige, expressieve profielfoto gemaakt. Zij deed deed dit met veel aandacht en creativiteit. Uit mijn netwerk krijg ik ook veel complimenten voor de foto. Dit heb ik niet eerder zo meegemaakt. Ik kan Mariske dan ook van harte aanbevelen.

 

Mariske stelde mij snel op mijn gemak.

Marjoke van Rooijen

Mariske is een zeer professionele fotograaf die mij snel op mijn gemak stelde door haar vriendelijke uitstraling. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

 

De bedrijven die je voor gingen:

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Vraag een offerte aan voor profielfoto’s voor je hele bedrijf (vanaf 5 personen)

offerte aanvragen

 

Meld je aan voor een profielfotodag (tot 5 personen)

aanmelden profielfotodag