Read More

You never get a second chance to make a first impression…. So make it count!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe baan of een nieuwe opdracht als ondernemer? Zorg er dan voor dat jouw online presentatie spik en span is. Heb jij jezelf wel eens gegoogled? Jouw online profiel is het eerste visitekaartje dat je afgeeft!

Voor een goed online visitekaartje is een professionele profielfoto van levensbelang! Een foto springt eruit en daarmee is de sfeer gelijk gezet. Ben jij tevreden met de indruk die jij achterlaat? Of is er ruimte voor verbetering? Wij hebben voor jou een top 5 van belangrijkste tips voor een geweldige profielfoto:

 

1. Stralende lach

stralende lach

2. Het gaat om jouw uitstraling, dus laat vooral veel gezicht zien, maar maak het kader ook weer niet te krap.

uitsnijding

3. Kleding die past bij jouw functie

foute kleding

4. Zorg voor een foto die van goede kwaliteit is

niet scherp

5. En ohja; gebruik een recente foto!

Schermafbeelding 2016-04-21 om 22.30.52

Kan jij met jouw profielfoto deze top 5 afvinken? Dan maak jij vast en zeker een goede online indruk! Nog werk aan de winkel? De LinkedIn Profielfotograaf kan dan voor jou een écht professionele profielfoto maken.

 

Mariske Krijgsman

Mariske Krijgsman is de fotograaf achter De LinkedIn profielfotograaf. Het is haar missie geworden om alle vakantiekiekjes, trouwfoto’s, boswachterfoto’s en wegkijkers op LinkedIn te vervangen met een professionele profielfoto. Iedereen moet een stralende, enthousiaste en professionele profielfoto hebben. Een stralende eerste indruk kan je namelijk maar 1 keer achterlaten.

Deze blog is vrij te kopiëren en te plaatsen onder vermelding van de bron: Mariske Krijgsman, www.linkedinprofielfotograaf.nl

Als fotograaf is zij ook actief in de reclame- en bedrijfsfotografie voor haar bedrijf PicTwist, www.pictwist.nl